• Budget prijzen
 • Gratis levering
 • Kwaliteit
 • Ruime voorraad
 • Klantenservice 0294-412178
 • Budget prijzen
 • Gratis levering
 • Kwaliteit
 • Ruime voorraad
 • Klantenservice 0294-412178

Wifi Tank Niveau meter - op wifi basis

€ 89,00
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Draadloos ultrasone niveausensor

Ontdek de kracht van ultrasone niveaumeting met onze geavanceerde EPT-sensoren. Deze draadloze sensor biedt continue, contactloze en onderhoudsvrije niveaumeting van vloeistoffen.


Met onze ultrasone niveausensor wordt de meting niet beïnvloed door diëlektrische constante, dichtheid of vochtigheid. Bovendien elimineert de zelfreinigende werking van de sensoren foutmeldingen als gevolg van aanslag.

De afstand tussen de ultrasone sensor en uw telefoon, die ook beschikbaar is met een LCD-schermweergave, kan eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften. Of het nu gaat om landbouw, industrie, huishoudelijk gebruik, IoT, commerciële toepassingen, en nog veel meer, onze draadloze ultrasone niveausensor biedt uitstekende prestaties.


Met deze sensor kunt u nauwkeurig en betrouwbaar het niveau van vloeistoffen meten zonder dat er fysiek contact nodig is.

Dit maakt het niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook zeer hygiënisch en geschikt voor diverse toepassingen.

Ontdek de voordelen van draadloze ultrasone niveaumeting en verbeter uw procescontrole en monitoring. Kies voor onze ultrasone niveausensor en profiteer van betrouwbare metingen, gebruiksgemak en veelzijdigheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze draadloze ultrasone niveausensor en hoe deze uw toepassingen kan verbeteren.


Instructies voor de inbouw van de tanksensor:

 1. Kies de juiste locatie: Zoek een geschikte plek op de tank waar u de ultrasone niveausensor wilt installeren. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is en dat de sensor vrij kan "kijken" naar het vloeistofniveau zonder obstakels.
 2. Reinig de installatieplaats: Maak het oppervlak van de tank schoon en zorg ervoor dat er geen vuil, olie of andere verontreinigingen zijn die de metingen kunnen beïnvloeden. Gebruik indien nodig een geschikt reinigingsmiddel.
 3. Bevestig de sensor: Gebruik de bijgeleverde bevestigingsmiddelen, zoals beugels of bouten, om de ultrasone sensor stevig op zijn plaats te houden. Zorg ervoor dat de sensor stabiel en veilig is gemonteerd.
 4. Sluit de bekabeling aan: Volg de instructies in de handleiding om de bekabeling van de sensor correct aan te sluiten op het meet- of controlesysteem. Zorg ervoor dat de verbindingen stevig en veilig zijn om signaalstoringen te voorkomen.
 5. Configureer de instellingen: Raadpleeg de gebruikershandleiding om de juiste instellingen en configuratieparameters in te stellen op uw telefoon of apparaat dat verbinding maakt met de ultrasone sensor. Volg de stappen om de gewenste meeteenheid, nauwkeurigheid en andere parameters in te stellen.Als u nog vragen heeft over de installatie of werking van de ultrasone niveausensor, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor verdere ondersteuning.