• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

Rustige Uitloop PT4150 Slow Flow 3p Techniek 150 DN Blauw

€ 79,00
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Overloopsifon met stankafsluiter en zuigkracht van het oppervlaktewater.

De Overflow Siphon wordt geïnstalleerd in een regenwatertank, tussen het filter en de tank overloopuitlaat.

Vanwege het hoogteverschil binnen de overloopsifon kunnen installatiefouten worden vermeden en de functionaliteit is verzekerd. Overloopsifon met een laterale zuigkracht van het oppervlaktewater aan beide kanten in de regenwatertank. Knaagdieren kunnen er niet inkomen.


Tevens is deze overloop in een set leverbaar:


3P zeepfilter ZF:

2-traps regenwaterfilter met een hoogteverschil van 11,7 cm voor inbouw in regentanks van kunststof of beton. De bijzonderheid is het reinigingsprincipe, dus ideaal voor dakoppervlakken met een grote bladbank. Grof vuil wordt via het eerste zeefoppervlak in het kanaal vervoerd. Fijner vuil wordt via het tweede filteroppervlak verwijderd. Het 3P zeepfilter ZF kan met de 3P terugspoelset worden aangepast. In de filterbehuizing bestaat al een opening die met een dop is gesloten. Idealiter combineert men het 3P-cilinderfilter ZF met de 3P overloopsifon en de 3P rustgevende toevoer DN 100. Het gereinigde water kan worden gebruikt voor wasmachine, toilet en tuinirrigatie.

3P overloopsifon DUO:

Overloop met geurafsluiting en afzuiging van het oppervlakwater. De 3P overloopsifon duo wordt tussen filter en overloopaansluiting in de regenwaterboiler gemonteerd. Daardoor vallen onnodige montagetijden en fittingen weg. Door de vaste hoogteverstelling in de overloopsifon worden inbouwehlers vermeden en dus de functie gewaarborgd. Overloopsifon met een dubbelzijdige snorkeling van het oppervlaktewater in de regenwatertank. Geen doorkomen voor knaagdieren. Aansluitsteunen voor steunbuis aanwezig.

3P kalmerende toevoer DN 100:

Zorgt binnen de opslag voor een rustgevende toevoer van het regenwater. In het water achtergebleven fijne vuildeeltjes dakken langzaam naar de grond, het vormt een sedimentlaag, die aantoonbaar een positieve invloed heeft op het opgeslagen regenwater. Door de gekalmeerde toevoer van het water wordt een opwerveling van deze sedimentlaag vermeden, tegelijkertijd wordt zuurstof toegevoegd aan het onderste deel van het reservoir. De zuurstof voorkomt een anaerobische afbraak in de cisterne.